Dakgoten in PVC of rockpanel bekleding

Daktro plaatsing dakgoot in pvc

Dakgoten met PVC bekleding

Uw dakgoot in een nieuw kleedje steken op een eenvoudige, maar duurzame manier in het traditioneel wit of modern antraciet ?

Dan kan u vertrouwen op onze expertise. Wij gebruiken steeds eerste keus Deceuninck, deze is ook in andere kleuren verkrijgbaar.

Een PVC dakgoot is zeer duurzaam. Schilderen en vernissen is verleden tijd en bovendien wordt de PVC bekleding niet snel vuil  dankzij een gesloten en glad oppervlak. U hoeft dit bijna nooit te reinigen.

Het is water- en weerbestendig, verrotting en roest behoort toe tot het verleden en het is schimmelwerend. Daarbovenop is het bestand tegen de meeste chemische producten en is het een doelmatige isolator.

Toepasbaar op vele vlakken!

Dakgoot met Rockpanel bekleding

Hoewel rockpanel toepasbaar is op vele gebieden en gebruikt wordt overal ter wereld om gevels in verschillende kleuren en vormen aan te kleden, gebruikt Daktro Rockpanel om een extra dimensie te geven aan  een gevel, dakkapel, dakgootbekleding of boensel in het vakjargon.

Rockpanel is een onderhoudsvriendelijk en duurzame bekleding die verkrijgbaar is in alle denkbare RAL/NCS kleuren. Wij zorgen dat de platen goed vasthangen met een mechanische bevestiging – gemoffelde stormvijzen – waarvan de kleur dezelfde is dan de Rockpanelplaat. Dit zorgt voor een moderne toets aan het geheel en verzekerd de bevestiging.

Rockpanel is waterafstotend en vochtongevoelig, waardoor de kans op problemen met vocht nagenoeg nihil is.

Indien U niet van PVC houdt dan is Rockpanel de natuurlijk volgende stap in de keuze van afwerking.

Daktro Dakgoot rock panel