Vraag hier uw gratis offerte aan!

Bel Ons: 03 321 92 11
Gratis Offerte
Bel Ons: 03 321 92 11
Gratis Offerte

Dakwerken Daktro: een veilig dak boven uw hoofd

Heeft u bouw- of renovatieplannen en u bent op zoek naar een ervaren dakwerker in de regio Antwerpen?
Bij Daktro (Borsbeek) bent u aan het juiste adres.

Daktro (Borsbeek, nabij Antwerpen) geeft om uw dak

Uw dak bepaalt samen met uw gevel de uitstraling van uw woning of gebouw. Daarom is het belangrijk dat er veel zorg en aandacht aan uw dak besteed wordt. Bij dakwerker Daktro, regio Antwerpen, bent u aan het juiste adres. Ons ervaren team staat garant voor een professionele en efficiënte service op maat van uw type dak.

Wij bieden onze diensten aan voor zowel nieuwbouwprojecten als dakrenovaties. Hebt u nog bijkomende vragen? Neem dan zeker contact met ons op!

Dakwerken Daktro (regio Antwerpen): van platte tot pannen daken

Er zijn heel wat verschillende types daken. Bij dakwerker Daktro (Borsbeek) kan u terecht voor het plaatsen of renoveren van:

  • platte daken: specialist in roofingdaken, alsook dichtingen in coating.
  • pannendaken: de populairste dakbedekking in België

Daarnaast bieden wij ook gevelwerken, vernieuwen van kroonlijsten en plaatsen van dakramen aan. Ook kan u opteren voor een pvc-, rockpanel-bekleding, of aluminium bekleding aan in verschillende kleuren.

Contacteer dakwerken Daktro (Borsbeek, regio Antwerpen) vandaag nog!

Heeft u nog bijkomende vragen over uw dakwerken? Komt u in aanmerking voor de renovatiepremie? Wilt u een vrijblijvende offerte laten opstellen? Aarzel niet om vandaag contact met ons op te nemen via het contactformulier. Wij beantwoorden met plezier al uw vragen!

Gratis Offerte