Vraag hier uw gratis offerte aan!

Bel Ons: 03 321 92 11
Gratis Offerte
Bel Ons: 03 321 92 11
Gratis Offerte

PLAATSING EN RENOVATIE VAN PANNENDAKEN IN REGIO ANTWERPEN

Bent u op zoek naar een dakwerker in regio Antwerpen voor het plaatsen van uw pannendaken? Of wilt u uw huidige pannendak laten renoveren? Dan bent u bij Daktro (Borsbeek, nabij Antwerpen) aan het juiste adres. Met een uitgebreid team aan experten helpen wij u graag verder. Zo plaatsen wij pannendaken volgens het bewezen Sarking systeem met niet 1 maar 2 onderdak  folies Sopraflex XP en Stratec II. Deze folies hebben een verschillende damdoorlaatbaarheid waardoor een absolute bescherming tegen condensvorming wordt verzekerd en de ruimte onder het dak extra beschermd wordt tegen waterinfiltratie tijdens de werken.

Efisarking zijn lichtgewicht isolatieplaten bestemd voor hellende daken, voor het aanbrengen van een volledig isolatieschild. Efisarking isolatieplaten bestaan uit polyurethaan hardschuim (PUR), volledig vrij van HCFK’s. De platen zijn langs vier zijden voorzien van een tand -en groefsysteem, wat zorgt voor een verbeterde luchtdichtheid van het isolatieschild. De Efisarking isolatiepanelen worden langs beide zijden bekleed met een meerlaagse reflecterende, maar niet verblindende gealuminiseerde film. Efisarking panelen worden gemonteerd volgens de traditionele sarking techniek.

Heeft u nog bijkomende vragen of wenst u graag wat meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren via ons telefoonnummer of onze contactpagina. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!