Vraag hier uw gratis offerte aan!

Bel Ons: 03 321 92 11
Gratis Offerte
Bel Ons: 03 321 92 11
Gratis Offerte

PLAATSING EN RENOVATIE VAN PLATTE DAKEN IN REGIO ANTWERPEN

Bent u op zoek naar een dakwerker actief in regio Antwerpen en gespecialiseerd in platte daken? Onze ervaren vakmensen die eer willen halen uit hun werk, staan voor u klaar. Wij renoveren of plaatsen platte daken die voldoen aan de laatste opgelegde milieunormen en technische vereisten. Daarnaast dragen al onze gebruikte producten het vereiste keurmerk volgens het overkoepelend controle orgaan van de bouw, namelijk het WTCB.

Goed materiaal is immers het halve werk!

Bij een renovatieproject van een plat dak, waarbij het bestaande dak zich in een toelaatbare toestand bevindt, behouden we dit als basis. Nadat we het dak hebben schoongemaakt, verlijmen we de isolatie platen streepsgewijs en in steensverband met elkaar en de ondergrond. Daarna plaatsen we, afhankelijk van de gebruikte isolatie, een al dan niet zelfklevende dampscherm. Als eindlaag branden we een roofing toplaag.

Monoflex 4mm toplaag roofing met UV bestendig leislag:
Deze hoogkwaliteits rol behoudt zijn elasticiteit tot een tijdspanne ver na de wettelijk garantie, doordat hij zijn elasticiteit behoud na jaren van opwarmen en afkoelen tijdens de warme zomers en koude winters. Dit houdt in dat hij niet barst waardoor er geen scheurtjes ontstaan waar water zou kunnen infiltreren.