Vraag hier uw gratis offerte aan!

Bel Ons: 03 321 92 11
Gratis Offerte
Bel Ons: 03 321 92 11
Gratis Offerte

 

Cassette

Modulair all-in-one systeem

De modulaire cassette is gemakkelijk hanteerbaar en zeer eenvoudig te plaatsen. Ze werd ontwikkeld en geproduceerd met oog op duurzaamheid en optimale prestaties.

Drainagelaag

Een vlotte afvoer van het regenwater

Door het gebruik van een drainagelaag vloeit het overtollige water, na verzadiging van de overige lagen in de cassette, af over de dakbedekking naar de voorziene riolering.

Waterbufferingslaag

Opslag en transport van het water

De cassette vormt een waterbuffer voor de planten in de drogere periodes. Om de wortels in optimale conditie te houden zijn de cassettes voorzien van een laag kleisubstraat.

Filterlaag

Geen uitspoeling van de voedingsbodem

Om uitspoeling van de substraatlaag te vermijden is de cassette uitgerust met een doek die de fijne deeltjes van het substraat filtert.

Substraatlaag

De perfecte voeding

De substraatlaag vormt een optimale voedingsbodem voor de sedumplanten. De dikte en samenstelling van deze laag is perfect afgestemd op de gebruikte sedumplanten.

Sedum

Zorgvuldige selectie sedumplanten

De cassettes zijn gevuld met 8 tot 10 verschillende soorten sedumplanten afgestemd op ons klimaat. De zorgvuldig geselecteerde sedumplanten krijgen tijd om te groeien in de beste omstandigheden en zijn volledig geworteld.

Onderhoudsvriendelijk (uit te voeren door klant)

Verwijderen van eventuele (beperkte) onkruidgroei

Bemesting met onderhoudsmeststof voor sedum in maart en september

Groendak premie:

Met dit Extensief groen dak komt u in aanmerking voor een Premie deze is afhankelijk van de gemeente en grootte van het dak

Volg onderstaande officiële link om alle informatie te bekomen wat betreft een groen dak:

PREMIE VOOR DE AANLEG VAN EEN GROENDAK