Gevelbekleding met leien, rockpanel of sidings

SIDINGS

Deze gevelbekleding biedt een onderhoudsvrije duurzaamheid van de nieuwste generatie vezelcement.

Het ‘cedar’ model geeft een houtachtig uitzicht dat qua uitzicht het best hout benaderd. De planken zijn ook verkrijgbaar in glad model, om de klant enige diversiteiet te geven zijn beide soorten in verschillende RAL kleuren beschikbaar bij ons.

De afwerking is standaard voorzien van de nodige bijgeleverde hulpstukken die ervoor zorgen dat alle hoeken afgewerkt worden in dezelfde kleur dan de sidings. Sidings zijn perfect combineerbaar met onze wandisolatie, en zorgen zo voor een geïsoleerd en waterdicht geheel dat toch de ruimte heeft om te ademen en zo schimmel en condensatie voorkomt.

Gevelbekleding door Daktro
Leien gevelbekleding door Daktro

Leien gevelbekleding

Een gevel met leien geeft een woning een specifiek uitstraling. Gevelleien zijn in verschillende vormen en kleuren verkrijgbaar en zijn dus geschikt voor iedere woningstijl.

De leien kunnen zowel zichtbaar als onzichtbaar aan de gevel worden geplaatst. Net zoals bij een dak worden ze overlappen geplaatst en aan een raamwerk bevestigd. Zo beschermen ze de woning perfect tegen regen maar is er voldoende ruimte voor een goede ventilatie. Het legpatroon, de leigrootte en de kleur bepalen uiteindelijk de stijl en het uitzicht van de gevel.

Rockpanel als gevelbekleding

Met Rockpanel als gevelbekleding kan u alle kanten op: verrassende kleurencombinaties, van rustiek tot modern maar gepast voor iedere woning.
De panelen worden gemaakt van steenwol waardoor ze zeer duurzaam zijn en eenvoudig te onderhouden. Bovendien zijn de panelen brandveilig.

Gevelbekleding door Daktro
Voor en na renovatie en bekleding van gevel door Daktro
Voor en na renovatie en bekleding van gevel door Daktro